Nu söker vi CNC-fräsare!

 

 

CNC-OPERATÖR FÖR FRÄSNING SÖKES!

 

Just nu söker vi en erfaren fräsare då en erfaren och uppskattad kollega kommer att gå i pension samtidigt som produktionen ökar.

Vi arbetar med många olika applikationer inom Termisk sprutning, skärande bearbetning och slipning.

Vi utför reparationer, nytillverkning och mobilt arbete på plats hos kund, så kunskap inom andra område är en stor tillgång.

Vi löser problem, levererar kvalitet och är väldigt positiv för nya utmaningar.

”klicka” på länken för mer info:

CNC-fräsare sökes

 

 

 

 

Kommentarer (1)

Personligt brev
Jag heter Halil Sadiku och är 51år gammal. Jag kommer ursprungligen från Kosovo och har varit bosatt i Sverige sedan år 2001. Min examen har jag validerat här i Sverige, vilket innebär att jag har utbildning och erfarenhet som är värderat och bedömd enligt svenska normer. Jag har arbetat i ca 6 år i Tyskland med fräsning, svarvning och svetsning
Goda kunskaper i Mastercam och GibbsCam , även erfarenhet i 5 axlig DMU 50, DMU 60 och DMU75 .Annars har jag studerat och diplomerat på Maskinteknik i högskolan. Jag skickar med mitt diplom och mina betyg som visar vad jag kan.
Som person är jag optimist, flexibel, noggrann och ambitiös. Jag tar ansvar för mitt arbete och försöker alltid göra ett utomordentligt arbete. Jag är gift och har fyra barn.
Ser framemot att få höra från er och framförallt vore det trevligt att vid ett besök få träffa er för att personligen få presentera mig. Ni kan kontakta mig genom mina kontaktuppgifter som ni har fått.
Obs! Föra året jag har varit hos er på intervju angående CNC fräsare, det var jätte trevlig samtal!

Med vänliga hälsningar:
Halil Sadiku
0709351585

Lämna en kommentar